У минулі часи мотоцикли “Дніпро” можна було побачити не лише на вулицях, але і на спортивних змаганнях, зокрема з шосейно-кільцевих перегонів. Звичайно ж, не обходилося і без модифікацій базових версій, і саме для кільцевих гонок вони були зроблені з колясками футуристичної форми - все заради поліпшення аеродинамічних показників.

Спортивный мотоцикл КМЗ «Днепр» СШ-15 для шоссейно-кольцевых гонок с коляской. Изготовлен в единственном экземпляре....

Geplaatst door KMZ DNEPR motorcycles / Мотоциклы Днепр КМЗ К-750 М-72 op Vrijdag 10 juli 2020

Один з них - СШ-15 зберігся до наших днів у приватній колекції і нещодавно був відреставрований, повідомляється на сторінці спільноти KMZ Dnepr motorcycles у Фейсбуці.

Представлений мотоцикл випущений в єдиному екземплярі і виступав на всесоюзних змаганнях у 1984 - 1985 років, так що за його унікальність переживати не варто. Судячи з фото, він виглядає просто чудово, і навіть забарвлення відповідає тому часу.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Варто відзначити, що навіть в ті час гонщики знали, що таке швидкість “Дніпро” СШ-15 по праву можна назвати самим швидким мотоциклом Київського мотозаводу, адже його максимальна швидкість досягала 250 км/ч.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що найпопулярніший геймер у світі відмовився від TikTok. Про це він повідомив у своєму Twitter-акаунті. За його словами, він переживає за особисті дані, а цей сервіс потенційно збирає дані про користувачів, що точно не сподобається мільйонам власників смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple розповіла, чому не варто заклеювати камеру в MacBook. За словами корпорації, подібні маніпуляції з ноутбуком можуть пошкодити сам девайс, якщо натиснути на кришку закритого ноутбука. До того ж, сам скотч або ізолента можуть пошкодити саму камеру, а її ремонт явно не з дешевих.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти оцінили можливості гіперкара Bugatti Chiron. Повідомляється, що крім потужності у авто є і потужний кондиціонер з вражаючими показниками. Повідомляється, що його потужності вистачить щоб охолодити 80 квадратних метрів. Правда, ціна на автомобіль теж сильно здивує.