Водій срібною Honda Accord потрапив на відео, коли його зупинила поліцейська машина без розпізнавальних знаків у Флориді. Повідомляється, що Honda намагалася влаштувати вуличні гонки з Tesla Model 3.

Якщо ви пропустите відео нижче до позначки 1:10, ви побачите Tesla Model 3, що стоїть на червоному світлі на перехресті поряд з срібним Honda Accord поруч з ним. Безпосередньо позаду Хонди знаходиться Ford Mustang GT.

Коли світлофор спалахує зеленим світлом, водій Tesla натискає на газ, зриваючись з місця так, як може тільки електромобіль. Однак, в той час як водій Tesla зупиняє обмеження швидкості, Accord швидко наздоганяє і обгонить його.

Через кілька хвилин з'являється Mustang GT і, до жаху водія Honda, має сині і червоні миготливі вогні. Як можна помітити, це була поліцейська машина без розпізнавальних знаків, яка зовні виглядає так само, як і будь-який інший Мустанг. Незабаром Форд зупиняється за Honda.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на аукціоні виставили одразу 3 легендарних авто, які бачив кожен в різних фільми. Приміром, перший виставлений автомобіль є реплікою Бетмобіля, який з точністю повторює транспортний засіб з фільму. Другим є автомобіль з мисливців на привидів, а ось третій - легендарна Delorean, яка фігурувала у фільмі “назад у майбутнє”.

Як повідомляв Знай.uа Xiaomi Mi Band 5 з'явиться в Європі без NFC і інших крутих функцій. Дивно, але компанія вирішила випустити базову версію. Ходять чутки, що незабаром на ринку Європи з'явиться і Pro-версія, в якій буде весь заявлений функціонал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple знайшла спосіб змусити користувачів платити за зарядку. Повідомляється, що компанія готує до виходу потужний адаптер на 18W, але в комплекті з iPhone 12 він не буде постачатися. Правда, у користувачів є можливість докупити окремо, але компанія не розкриває ціну на новинку.