Ford Focus ST попереднього покоління був затьмарений хардкорним варіантом RS, який отримав явний приріст потужності.

Один із власників такого авто вирішив скористатися потужністю максимально безвідповідально.

Як ви можете бачити в цьому відео на YouTube, водій Focus зупинився на червоне світло. Хоча це не є незвичайним, вони трохи нервують і починають крутити двигун.

Незабаром водій вирішує проїхати через перехрестя на червоний. Однак, порушник не помітив поліцію, яка перебувала на зустрічній смузі на тому ж перехресті.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Коли Фокус досягає кінця перехрестя, офіцер включає свої вогні і сирени і робить швидкий розворот. Водій Фокуса, ймовірно, вимовляє кілька слів, перш ніж зупинитися і прийняти свою долю.

Швидше за все, горе-водієві виписали штраф. У будь-якому випадку, на нього чекав неприємний розмова з поліцейським.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на аукціоні виставили одразу 3 легендарних авто, які бачив кожен в різних фільми. Приміром, перший виставлений автомобіль є реплікою Бетмобіля, який з точністю повторює транспортний засіб з фільму. Другим є автомобіль з мисливців на привидів, а ось третій - легендарна Delorean, яка фігурувала у фільмі “назад у майбутнє”.

Як повідомляв Знай.ua Xiaomi Mi Band 5 з'явиться в Європі без NFC і інших крутих функцій. Дивно, але компанія вирішила випустити базову версію. Ходять чутки, що незабаром на ринку Європи з'явиться і Pro-версія, в якій буде весь заявлений функціонал.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple знайшла спосіб змусити користувачів платити за зарядку. Повідомляється, що компанія готує до виходу потужний адаптер на 18W, але в комплекті з iPhone 12 він не буде постачатися. Правда, у користувачів є можливість докупити окремо, але компанія не розкриває ціну на новинку.