Нещодавно випущений OnePlus Nord має жорстку конкуренцію. В даний час одним з найбільш популярних посередників є iPhone iPhone SE, який стоїть на 40 фунтів стерлінгів більше, ніж пристрій OnePlus у Великобританії, і на 100 євро дорожче по всій Європі. Обидва є відмінними телефонами самі по собі, але між двома бюджетними телефонами є деякі великі відмінності - включаючи камери.

OnePlus Nord vs iPhone SE, скріншот з відео

Які фотографії краще: OnePlus Nord або iPhone SE? Ми вирішили порівняти два телефону один з одним у швидкій перестрілці між OnePlus Nord і iPhone SE, щоб з'ясувати це.

У iPhone всього дві камери, а у Nord їх шість. Тим не менш, iPhone поставляється з більш надійним процесором і перевіреною репутацією для чудової обробки зображень.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Результати порівняння можна побачити в кінці відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.uа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знайuа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.