Водій темно-червоної Toyota RAV4 минулого тижня потрапив у ДТП на автостраді в Уілмінгтоні, штат Делавер.

Момент ДТП з RAV4, скріншот відео

Хоча ми не можемо сказати вам, чому це сталося, цілком очевидно, що водій був наляканий тим, що під'їхав занадто близько до лівого огорожі і не діяв так, як повинен.

Замість того, щоб спокійно керувати своїм позашляховиком далеко від металевого бар'єру, водій продовжував натискати на гальма, поки транспортний засіб не соприкоснулось з роздільником, що, в свою чергу, змусило його ковзати через всі три смуги руху в протилежний бар'єр.

Замість того, щоб відскочити від конструкції вдруге, японський позашляховик запустили в повітря в найближчий ліхтарний стовп, перш ніж перевернутися і розвернутися. Врешті-решт він приземлився на всі чотири колеса, але збиток вже був нанесений - ви навіть можете побачити бічні подушки безпеки, розгорнуті як на стороні водія, так і на стороні пасажира.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Опис відео не дає нам ніякої інформації про стан здоров'я водія або потенційних пасажирів, але ми сподіваємося, що пасажири відбулися переляком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, в якому можна ховати бездротові навушники. По суті, він здатний бути чохлом для них, і навіть заряджати в разі необхідності. Проте, за межі випробувального центру цей гаджет навряд чи вийде.

Як повідомляв Знай.иа політик із США назвав Маска лицеміром, так той виявився проти грошових виплат жителям США, хоча сам отримав від держави мільйони доларів для підтримки бізнесу.

Також Знай.иа повідомляв, що iPhone 12 покажуть публіці вже дуже скоро. Інсайдери з'ясували, що презентація запланована аж на 8 вересня 2020 року.