OnePlus тільки що представив свій перший смартфон середнього класу у формі OnePlus Nord. Телефон дуже конкурентоспроможний з Snapdragon 765G і камерою з 4 об'єктивами. Судячи з усього, Nord - це більше, ніж просто смартфон, а ціла серія з більш доступних телефонів OnePlus. За чутками, компанія представить ще один смартфон OnePlus Nord з технологією Snapdragon 690 SoC, який також володіє можливостями 5G. З новими смартфонами виникнуть нові проблеми, і OnePlus Nord не є винятком. Згідно з повідомленнями, користувачі Nord відчувають проблеми з відтінками екрану при низькій яскравості. OnePlus просто не може випустити смартфон без проблем з дисплеєм.

ONEPLUS NORD, gizchina

Якщо ви стежили за новинами OnePlus, то знаєте, що недавно випущений OnePlus 8 Pro також мав проблеми з відображенням. У флагмана бренду H1 2020 було кілька проблем, пов'язаних з його дисплеєм. Велике збіг полягає в тому, що деякі проблеми також пов'язані з використанням телефону на більш низьких рівнях яскравості. Деякі користувачі OnePlus Nord в співтоваристві Reddit і OnePlus розповідають про проблеми, з якими вони стикаються на своєму пристрої. Мабуть, більшість користувачів мають ту ж проблему фарбування квітів, коли яскравість встановлена нижче 25%.

ONEPLUS NORD, gizchina

Сподіваємося, що оновлення ПО допоможе виправити цю кричущу помилку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.