Раніше інсайдери повідомляли, що Google працювала над таємничим жестом подвійного торкання для смартфонів. Мабуть, якщо користувач двічі натисне на задню панель пристрою, він зможе запустити камеру, Google Assistant, відтворювати і припиняти музику і багато іншого на пристроях Pixel з Android 11.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Код цього жесту було розширено, щоб зробити можливо більше дій, таких як створення знімка екрана і відкриття огляду останніх додатків. Хоча спочатку ми могли помітити, що Google працює над цією функцією, Apple фактично випередила Google з впровадження, оскільки iOS 14 вдалося реалізувати цю функцію і дозволити користувачам подвоювати і повторювати натискання на задній панелі телефону, щоб ініціювати різні дії. Тепер здається, що Xiaomi також працює над чимось схожим, згідно з кодом, який ми виявили в MIUI 12.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Код в ОС натякає, що Xiaomi також працює над функцією, що використовує натискання на задній панелі пристрою. Ці торкання будуть або подвійними або потрійними, і їм можуть бути призначені різні дії. Код MIUI 12 передбачає, що функція знаходиться в активній розробці.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що перший MacBook від яблучної корпорації на власному чіпсеті порадує фанатів своєю ціною. Повідомляється, що за ноутбук попросять близько 750 доларів, що рекордно дешево для ноутбуків Apple.

Як повідомляв Знай.uа компанія Koss подала в суд на Apple за використання патентів. Повідомляється, що в бездротових AirPods від Apple є технології іншій компанії, і вони порушують патент.

Також Знай.uа повідомляв, що консоль PlayStation 5 отримав знімну кришку. Це означає, що консоль можна буде кастомизировать за своїм бажанням. У теорії, це дозволить компанії підзаробити, а геймерам підлаштувати довгоочікувану консоль під себе.