Останні пару років McLaren 720S є еталоном продуктивності суперкарів. Тим не менш, може він триматися за свою корону в спринті обличчям до обличчя на чверть милі проти нового Porsche 911 Turbo S?

Щоб з'ясувати це, блогер CarWow вирішив затестить відразу два цих авто. Якщо ви просто подивіться на специфікації, можна подумати, що 720S розбив би Turbo S по прямой. Однак у цьому випадку не варто поспішати з висновками.

2021 Porsche 911 Turbo S Vs. McLaren 720S, скріншот відео

Привід 911 - 3,8-літровий двоциліндровий з турбонаддувом потужністю 641 л. с. і 590 Нм крутного моменту (800 Нм). Для порівняння, McLaren 720S має 710 л. с. і 568 Нм (770 Нм) крутного моменту від свого 4,0-літрового V8 з двома турбінами. Автомобіль також приблизно на 200 кг (440 фунтів) легше, ніж Porsche.

Тим не менш, 911 оснащений системою повного приводу, і Porsche славиться кращими на ринку системами керування запуском. У цих тестах саме система повного приводу та керування запуском дали Turbo S перевагу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Результати гонки можна побачити на цьому відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.