Google тільки що оголосила про серйозні зміни в своїй платформі YouTube. Згідно із заявою компанії, функція, яка дозволяє глядачам додавати субтитри до відео, буде недоступною з 28 вересня 2020 року. Компанія заявляє, що є дві причини, що виправдовують цей вибір. По-перше, це те, що він не використовується широко, а по-друге, його регулярне використання пов'язане зі спамом і зловживаннями.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Пошуковий гігант заявляє, що в минулому місяці колаборація спільноти була присутня на "менш 0,001% каналів". Він займав всього 0,2% від загального часу перегляду на YouTube. Згідно зі звітом, творці більшу частину часу покладаються на альтернативні інструменти для створення субтитрів для своїх відео.

Згідно The Verge, слабочуючі творці, ймовірно, будуть найбільш порушені при видаленні цих функцій. Деякі з користувачів сервісу просять Google поліпшити функції спільноти за допомогою значних оновлень, а не просто відключати функції раптово.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.