Nissan оголосив, що клієнти його електромобілів зможуть оплачувати парковку за допомогою електрики.

Повідомляється, що власники електромобілів зможуть розряджати акумуляторну батарею свого автомобіля для оплати паркування. Слід визнати, що система буде працювати тільки в виставковому центрі Nissan Pavilion в Йокогамі, Японія, який відкрив свої двері для публіки 1 серпня.

Nissan

Павільйон розташований недалеко від штаб-квартири компанії і буде відкритий до 23 жовтня в якості демонстрації передових технологій автовиробника. Наприклад, гості можуть скористатися прогресивною системою допомоги водієві ProPILOT, технологією Nissan Invisible-to-Vehicle (I2V), а також такими послугами, як обмін автомобілями EV і прокат велосипедів. Ті, хто відвідає сайт, також зможуть зіграти у віртуальний тенісний матч з чемпіоном Великого шолома і послом бренду Nissan Наомі Осака.

Nissan

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Nissan також пропонує віртуальні враження від свого гоночного автомобіля Formula E і абсолютно нового кросовера Ariya. На території готелю також є кафе з живленням від Nissan Leafs і сонячною енергією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google позбавила YouTube корисної функції. Повідомляється, що тепер сервіс залишиться без субтитрів, які автоматично створювали під відео, або ж вручну автори додавали відео. За словами компанії, функція в основному використовувалася для спаму.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft хоче викупити TikTok. У всякому разі, у некоторіх регіонах. Повідомляється, що Трамп хоче заблокувати соцмережа, але якщо власником програми стане американська компанія, вона зможе перенести дані користувачів на американські сервери.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple нахабно збрехала власникам iPhone. Під час реклами iPhone 11 компанія вказувала на захист від води. Однак, під час занурення у воду один з таких смартфонів зламався, але компанія вирішила не ремонтувати смартфон по гарантії.