Компанія Sony оголосила про новий заході State of Play, яке відбудеться вже 6 серпня. Компанія натякнула, що великих новин про PS5 не буде.

Зараз серпень, і Sony, за винятком іншого заходу, присвяченого презентації, що відбудеться пізніше в цьому місяці, не схоже, що компанія збирається найближчим часом оголошувати ціну і дату PS5. Зазвичай ми вже отримали б відповідь на це питання ще в червні, але ця затримка тепер продовжена на 2-3 місяці, так що про ціни від Sony ми дізнаємося лише перед її виходом.

Xbox One
Xbox One

В кінці цього місяця Microsoft планує провести власний захід, і, судячи з усього, їм, нарешті, пора представити свою вторинну консоль наступного покоління з більш низькими характеристиками - Xbox Lockhart. Шлях до цього ясний, оскільки випуск Xbox One X вже не випускається, і Локхарт буде грати цю роль між Xbox One S та Series X.

Інсайдери повідомляють, що на цей раз обидві консолі будуть коштувати близько 500 доларів. Ніхто не хоче піднімати ціни до 600 доларів, жахливої ціни, яка провалила запуск PS3, але ці консолі занадто потужні, щоб продаватися за 400 доларів.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Microsoft оцінює Series X в 500 доларів, а Lockhart - від 300 до 400 доларів, залежно від його характеристик.

Є ймовірність, що Sony робить поділ між цифровими і дисковими PS5 за ціною 450/500 або 500/550 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення браузера Google Chrome дозволить відключити докучливі повідомлення з сайтів. Повідомляється, що таким чином сервіс користувачеві не доведеться щоразу відключати повідомлення вручну, відписка відбувається через нетривалий час автоматично.

Як повідомляв Знай.uа китайські хакери виявили в iPhone уразливість, яку неможливо виправити лише оновленням прошивки. Повідомляється, що компанія може позбутися від вразливості тільки на нових моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що США хоче заборонити величезна кількість китайських додатків для смартфона. Тепер стало відомо, що справа стосується не тільки TikTok, але і інші додатки.