Компанія Viber оголосила про нової кампанії з боротьби з нестачею продовольства в світі, яка посилилася пандемією COVID-19.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

У звіті наголошується, що, за оцінками Всесвітньої продовольчої програми ООН, у 2020 році не менше 265 мільйонів людей можуть голодувати, що майже вдвічі більше, ніж в минулому році.

Щоб допомогти, Viber запускає спільнота “Боротьба з голодом у світі разом”, а також набір стікерів. Спільнота допоможе користувачам змінити звички в їжі, покупки та приготуванні їжі, щоб скоротити втрати. У фінансовому відношенні користувачі можуть внести свій внесок, купивши набір наклейок, прибуток від якого піде на благодійні цілі.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення браузера Google Chrome дозволить відключити докучливі повідомлення з сайтів. Повідомляється, що таким чином сервіс користувачеві не доведеться щоразу відключати повідомлення вручну, відписка відбувається через нетривалий час автоматично.

Як повідомляв Знай.uа китайські хакери виявили в iPhone уразливість, яку неможливо виправити лише оновленням прошивки. Повідомляється, що компанія може позбутися від вразливості тільки на нових моделях.

Також Знай.uа повідомляв, що США хоче заборонити величезна кількість китайських додатків для смартфона. Тепер стало відомо, що справа стосується не тільки TikTok, але і інші додатки.