Toyota Supra 2020 року була одним з найбільш обговорюваних автомобілів за останні 18 місяців, і водити його приносило задоволення. Однак чи може він пройти "тест на лося"?

Зазвичай ми звикли бачити седани, універсали, позашляховики і пікапи, які проходять випробування на лося, і дивовижну кількість з них зазнають невдачі. Логіка підказує, що спортивний автомобіль, такий як нова Supra, витримає випробування, не спітнівши, - що він і зробив, але не з такою легкістю, як можна було б очікувати.

Тест був проведений в Іспанії і показав, що Supra успішно пройшла тест на лося на максимальній швидкості 48 миль на годину (77 км/год). У ролику ми можемо побачити, як системи безпеки Toyota працюють разом, щоб підштовхнути автомобіль до недостатньої обертальності, зводячи до мінімуму втрату тяги задніх коліс, забезпечуючи водієві можливість зберігати контроль. Тим не менш, видання зазначає, що знадобилося трохи практики, щоб довести до досконалості тест лося на Supra через її гідропідсилювача зі змінним передавальним числом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в США дозволили керувати літаючим авто на дорогах загального користування. Звичайно, вони не зможуть злітати і приземлятися, але це величезний крок в сторони авто, який можуть з легкістю злетіти при необхідності.

Як повідомляв Знай.uа, глава Salen звинуватив владу Китаю в крадіжці 800 мільйонів доларів, які глава компанії хотів витратити на будівництво заводу. За допомогою хитрощів і обману влада Китаю отримала круглу суму.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi запатентувала унікальний смартфон, у якого є знімний дисплей. Повідомляється, що сам дисплей може працювати окремо від корпусу. Правда, далеко не факт, що сам прототип з'явиться на ринку.