Днями Apple анонсувала новий 27-дюймовий iMac з більш швидкими процесорами Intel Core 10-го покоління, графікою AMD наступного покоління і колосальними 128 ГБ оперативної пам'яті.

Ноутбук
Ноутбук, Фото автора Christina Morillo: Pexels

Щоб максимально використати оперативну пам'ять під час оформлення замовлення, Apple стягує додаткові 2600 доларів, що схоже на покупку ще одного "iMac" цілком. На щастя, пам'ять в "iMac" з діагоналлю 27 дюймів може бути замінена користувачем завдяки легкодоступному слоту "чорного ходу", а сторонні виробники пропонують набагато більш доступні варіанти.

Іншими словами, оперативка для моноблока коштує дорожче самого моноблока цілком.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

OWC пропонує 128 ГБ оперативної пам'яті DDR4 PC4-21300, сумісної з 27-дюймовим iMac. Загальна вартість на Amazon становить 599,99 доларів, що на 2000 доларів менше, ніж Apple стягує зі своїх клієнтів. Це доступні комплекти оновлення ПАМ'ЯТІ OWC в порівнянні з цінами, які ви заплатили б при покупці "iMac" від Apple.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.