За інформацією інсайдерів, нове покоління смартфонів Huawei, так званих "складаних смартфонів" отримає зовсім інший дизайн, не такий як в Huawei Mate X та Mate Xs.

Читайте Знай в Google News!

Чому так вирішили? Про це розповів Росс Янг, засновник дослідницьких компаній Display Supply Chain Consultants і DisplaySearch, який додав, що постачальниками екранів для нового гнучкого смартфона Huawei виступлять компанії Samsung та BOE.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Свого часу смартфони Huawei Mate X і Mate Xs отримали згинальний корпус, який розташовується з зовнішньої частини смартфона в складеному стані, неначе огинаючи його. Це робить екран практично незахищеним при падінні або контакті з твердими предметами. Саме тому виникає питання: Як цього торкатися взагалі, носити та використовувати?". Невже компанія вирішила своїм користувачам додати трохи ризикованих виборів?

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Huawei MateX, gettyimages
Huawei MateX, gettyimages

Згідно з останніми відомостями, Huawei відмовиться від колишньої конструкції на користь рішення, яке використовує Samsung в своїх складних смартфонах Samsung Galaxy Fold. Росс Янг також додав, що екран захищатиме не ультратонке скло UTG, а поліамідна плівка CPI.

Варто також нагадати нашим читачам, що компанія Huawei та її встановлення 5G за межами Китаю зіткнулися з серйозними перешкодами. І велика частина цих проблем йдуть з боку США.

Країна, яка припинила поставки TSMC з Кірін-сік, тепер намагається впровадити е 5G в Бразилії. Після цього американський дипломат в Бразилії заявив, що уряд Бразилії може зіткнутися з наслідками, якщо він розгорне обладнання Huawei в своїх мережах 5G.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, коронавірус допоміг: Huawei на першому місці з постачання смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа, армія розробила можливість управляти танком за допомогою джойстика від приставки.

Знай.uа писав, США змушують Бразилію відмовитися від послуг Huawei, масштабний конфлікт триває.