OnePlus Nord, ймовірно, є одним з найдоступніших телефонів 5g на ринку на сьогоднішній день, це було до тих пір, поки Samsung не випустила Galaxy A51 5G в США, де Nord ще не ступив на ринок. Експерти перевірили ремонтопридатність смартфона від OnePlus, і він не розчарував експертів.

OnePlus Nord має пластиковий корпус, що негативно позначиться на його міцності. З іншого боку, його легше ремонтувати, ніж смартфон зі сталевим корпусом.

OnePlus Nord iFixit, gizchina

Всередині iFixit виявив пристойну кількість гвинтів, все однакової довжини і типу, і для їх видалення потрібна всього одна викрутка Philips. Як зазначили фахівці з демонтажу, майже все є модульним і легко замінюється. Навіть у батареї є прості у використанні шлейфи, хоча, тим не менш, застосовуються ті ж заходи безпеки.

Одне досить цікаве і обнадійливе відкриття-це широке використання гумових прокладок навколо роз'ємів для забезпечення гідроізоляції, незважаючи на відсутність ступеня захисту IP. Як пояснив Карл Пей з OnePlus, отримання цього сертифіката експоненціально дорожче, ніж майже нікчемна вартість цих прокладок. Іншими словами, OnePlus Nord прекрасно впорається навіть без цієї пари цифр.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Незважаючи на цей в основному нецікавий процес розбирання, iFixit як і раніше дає OnePlus Nord 6 з 10. В основному це пов'язано з тим, що дисплей все ще міцно приклеєний, і що заміна батареї може бути рутинною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.