Немає нічого кращого міжсімейного суперництва, тому для їх останньої гонки на витривалість CarWow привезла три поточних Lamborghini, виставлених на продаж, Для серії тестів.

В даний час асортимент серійних моделей Lamborghini складається з Urus, Huracan і Aventador. За загальним визнанням, CarWow випробував Urus проти Huracan Performante та Aventador SV, двох моделей обмеженого випуску, які більше не виробляються. Тим не менш, ці три підходять більш рівномірно, ніж можна було очікувати.

У перших трьох гонках тріо билося в спринті на чверть милі. У перших двох гонках пілот Aventador SV досяг успіху, розігнавшись по трасі траси, як кажан з пекла, залишивши два інших далеко позаду. Тим часом, водій Huracan мав такий поганий запуск, що Urus фактично випередив його на досить довгий час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.