Головний виконавчий директор Ілон Маск звинувачується в позові про наклеп на давнього критика компанії і проведенні проти нього кампанії ненависті в Інтернеті.

Ілон Маск, фото: Getty Images
Ілон Маск, фото: Getty Images

Рандіп Хоти, аспірант Мічиганського університету, відомий в Твіттері як @skabooshka, каже, що після того, як Маск звинуватив його в "майже" вбивстві співробітників Tesla, на нього обрушився "натиск ненависних відповідей в Твіттері, звинувачують Хоти в тому, що він брехун і вбивця, терорист і божевільний маніяк".

Звинувачення Маска, зроблені в електронному листі редактору веб-сайту, який розмістив його в Твіттері, виникли в результаті двох інцидентів, обидва з яких, за словами хоті, були нешкідливі.

По - перше, в лютому 2019 року Hothi зіткнувся з охоронцем, коли він з'явився - щоб провести дослідження, за його словами-в центрі продажів Tesla у Фремонті, штат Каліфорнія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У другому, в квітні 2019 року, хоті сказав, що їхав за кермом, коли помітив тестову машину Tesla і сфотографував її, а фото пізніше розмістив в Інтернеті.

Тесла запитала заборонний судовий наказ, в якому стверджувалося, що хоті збив охоронця своєю машиною і небезпечно згорнув у бік тестової машини. Хоті відкинув звинувачення, і Тесла відмовився від позову після того, як суддя наказав передати відео спірних інцидентів.

Ілон Маск, скріншот: YouTube
Ілон Маск, скріншот: YouTube

Хоті був скалкою для Маска, звинувачуючи його в тому, що він не може виконати свої обіцянки щодо постачання нових автомобілів і технологій Tesla.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.