Сьогодні Sensor Tower опублікувала 10 найбільш завантажуваних мобільних додатків у світі за липень 2020 року. Згідно зі звітом Douyin і його глобальної версії, TikTok займає перше місце по завантаженню неігрових додатків в світі. Ця програма завантажили більше 65,2 мільйона разів, що на 21,4% більше, ніж за той же період 2019 року. Цікаво, що США є ринком з найбільшим обсягом завантажень цього місяця. Тільки на США припадає 9,7% від загального числа Завантажень, за ними слід Індонезія з 8,5%.

Читайте Знай в Google News!

На другому місці Facebook з 53,6 мільйонами завантажень. Ця програма має 23,1% завантажень з Індії, а 9,1% завантажень з Індонезії. Три інших Додатки в п'ятірці лідерів-це Zoom, Instagram і WhatsApp.

Величезна частина завантажень TikTok надходила з Індії, за якими слідували США. Після того, як 29 червня TikTok був видалений з індійських App Store і Google Play, Snack Video вперше увійшов в десятку кращих світових завантажень мобільних додатків.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.