Одна з найдавніших скарг на платформу WhatsApp - її нездатність передавати дані з Android на iOS і навпаки. Незліченна кількість користувачів зазнали втрати даних (історії чату) при переході з Android на iOS. Тим не менш, не було належної офіційної функції для такої поширеної проблеми, яка вражає популярну платформу. Однак розробники, схоже, нарешті відчули розчарування користувачів. Нове бета-оновлення, виявлене WABetaInfo, виявило функцію, яка дозволить користувачам синхронізувати чати та історії листувань.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Як ви повинні знати, розробники вже працюють над тим, щоб WhatsApp міг одночасно запускати кілька пристроїв. Функція синхронізації чату є його частиною. Як показало джерело, WhatsApp Desktop використовувався для тестування функції синхронізації чату. Однак, оскільки це бета-версія, цілком імовірно, що WhatsApp дозволить мобільним пристроям бути основним пристроєм. У налаштуваннях робочого столу використовується Wi-Fi для завантаження даних з основного пристрою і відправки їх на другий пристрій. Як тільки два облікові записи будуть синхронізовані, всі підключені пристрої отримають повідомлення. У WhatsApp також є додаток для iPad, тому ця функція також буде працювати на iPhone і iPad.

Крім цього, є й інші цікаві особливості. Одне з них-повідомлення з терміном дії, що закінчується. Хоча це звичайна функція в таких додатках, як Telegram, дуже скоро вона з'явиться в WhatsApp. Ця функція не вимагає пояснень.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ще одна функція-це пошук в Інтернеті. Щоб стежити за фальшивими новинами на платформі, WhatsApp нарешті відчув необхідність у перевірці фактів. Отже, функція, безпосередньо вбудована в WhatsApp, дозволить користувачам швидко шукати в Інтернеті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.