В даний час Tesla пропонує чотири моделі в своєму асортименті: Model 3, Model Y, Model S і Model X. Ми звикли бачити, як вони борються зі своїми суперниками, але в цьому відео від Throttle House ми можемо побачити всі чотири з них йдуть лицем до лиця в гонці по прямій.

Для цієї гонки зібрали разом флагманські версії Performance моделей Model 3, Model Y, Model S і Model X. І Model S, і Model X також мають недавно запущений режим Cheetah, який робить їх навіть швидше.

Результати гонок можна побачити на цьому відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.