Кілька власників Corvette C8 скаржилися, що багажник автомобіля (передній) може несподівано відкритися під час руху.

Як помітили Road & Track, спортивний автомобіль із середнім розташуванням двигуна відгукується, тому що маленька дитина потенційно може потрапити в пастку всередині багажника. Хоча шанси на те, що це станеться, невеликі, у відгуку наголошується, що деякі корвети 2020 року не відповідають правилам безпеки, які вимагають, щоб багажники були оснащені функцією евакуації.

Corvette C8, carscoops

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як пояснювалося у відгуку, Corvette переходить в "сплячий режим з низьким енергоспоживанням" через десять хвилин після виключення. Однак, коли це відбувається, це перешкоджає роботі кнопки відкривання багажника всередині багажника.

У відгуку говорилося, що якщо залишити багажник відкритим, "маленька людина, яка залізе всередину... і закриє кришку багажника... може не вийти з нього без сторонньої допомоги, що збільшує ризик травми".

На щастя, у компанії вже є виправлення, оскільки вони нададуть оновлення програмного забезпечення, яке знизить напругу, необхідну для виведення автомобіля зі сплячого режиму. Вони сказали, що це дозволить кнопці відкривання багажника працювати, навіть коли автомобіль "спить".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.