Протягом багатьох місяців планувалося, що" ландшафт " iPhone 12 буде дуже чітким - буде випущено чотири різних моделі нового iPhone.

Починаючи з компактного 5,4-дюймового iPhone 12, потім в лінійку входять 6,1-дюймовий iPhone 12 Max, 6,1-дюймовий iPhone 12 Pro і, нарешті, величезний iPhone 12 Pro Max.

Однак тепер схоже, що до цього списку додасться п'ятий дешевий iPhone 12.

OnePlus Nord vs iPhone SE
OnePlus Nord vs iPhone SE

Новина про загадковий п'ятий пристрій люб'язно надана Business Insider, який виявив у звіті Wedbush Securities інформацію про те, що дешевий iPhone 12 Тільки для 4g вийде на початку 2021 року.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

П'ятий iPhone 12 буде дешевше через відсутність можливості підключення 5G, оскільки він зможе підключатися тільки до мобільних мереж 4G LTE.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Що стосується цін, то в звіті зазначено, що цей iPhone 12 з підтримкою LTE може коштувати близько 800 доларів. Навряд чи дешевий тоді в загальних рисах, але, безумовно, дешевше, ніж еквівалент 5g iPhone 12.

Чи відключить відсутність 5g багатьох користувачів iPhone? Тут, в Т3, ми припускаємо, що ні. Для багатьох людей мережі 5G як і раніше є справою майбутнього, і до реалізації в будь-якому місці, крім густонаселених міських районів, ще місяці, якщо не роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.