Це Subaru WRX Club Spec Limited Edition 2021 року, спеціальна модель, обмежена всього 150 одиницями і призначена виключно для австралійського ринку.

New 2021 Subaru WRX Club Spec, gizchina

Ні для кого не секрет, що поточні моделі Subaru WRX і WRX STI стають трохи довшими.

Всередині японський автовиробник встановив Спортивні ковшоподібні сидіння Recaro спереду, а також рульове колесо STI, оброблене ультра замшею. Крім того, Club Spec Limited Edition стандартно поставляється з аудіосистемою Harman Kardon з 8 динаміками в комплекті з сабвуфером і підсилювачем - о, а також має значок, що позначає його як спеціальну версію.

Що стосується зовнішнього вигляду, він доступний у трьох кольорах (WR Peal Blue, Crystal Blue Silica та Crystal White Pearl), має 18-дюймові легкосплавні диски STI та матовий чорний значок Club Spec. Моделі з шестиступінчастою механічною коробкою передач також поставляються з гальмівними супортами Brembo, які включають в себе чотирипоршневі агрегати спереду.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

New 2021 Subaru WRX Club Spec, gizchina

Як і звичайні моделі WRX, Club Spec Limited Edition оснащується 2,0-літровим опозитним двигуном з турбонаддувом потужністю 264 к.с. і крутним моментом 350 Н · м, і, незважаючи на те, що він не швидше звичайного WRX, він має збільшений крутний момент. Ціни починаються з 47 990 Австралійських доларів (34 472 долари США).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.