Bentayga дійсно здивував традиційних покупців Bentley, але це виявилося хітом для бренду і є одним з найкращих розкішних позашляховиків, які зараз продаються. На жаль, цей конкретний приклад, який нещодавно був помічений публікою, є найжахливішим з усіх, що ми коли-небудь бачили.

Читайте Знай в Google News!

Ця Bentayga, схоже, була знята в Техасі і стала жертвою місцевої "плиткової культури", що зародилася в Х'юстоні. Таким чином, він більше не оснащений стильними колесами, з якими Bentayga залишає завод, а замість цього має набір дешево виглядають післяпродажних коліс з величезними шипами, які виступають, як показано на фото Reddit.

Більшість "дротяних колісних дисків", які можна зустріти в культурі слябів в Х'юстоні, виробляються на місці, але зазвичай встановлюються на американські маслкари або седани, в тому числі Cadillac і Lincolns. Ми вперше бачимо такий дорогий і розкішний автомобіль, як Bentayga, з такими колесами. Само собою зрозуміло, що вони є образою розкішного британського позашляховика.

Bentley Bentayga, carscoops

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Стереотип покупця Bentley-це, як правило, стильна і витончена людина, яка любить все найкраще в житті. Звичайно, не всі підходять під цей опис, але ми не можемо зрозуміти, чому його власник вважав за потрібне поставити йому ці шипи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.