Зовсім недавно на ринок вийшов новий смартфон китайської компанії Xiaomi Mi 10 Ultra, який отримав камеру з 120-кратним зумом. Втім, смартфон вже потрапив в руки деяких техно-експертів, і як мінімум один з них залишився незадоволеним. Всі зображення експерт зробив на основну камеру девайса, де є 120-кратний зум і з використанням різної кратністю і всіляких об'єктивів.

Отримані кадри не порадували користувачів. Звичайно, з десятикратним зумом картинка залишалася цілком собі якісною, але ось при наближенні від якості нічого не залишалося.

Користувачі відзначили, що при застосуванні зуму в 120 крат механізм навіть не виконував ніякої постобробки, так як камера просто брала кадр з 50-кратним зумом і обрізала її. Схоже, черговий маркетинговий хід Xiaomi розкрили ще з самого початку продажів смартфона.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.