Після презентації Pixel 4a минулого тижня, Google готується випустити восени свій флагманський Pixel 5. Але, судячи з поширюваних чуток, Pixel 5 може не отримати флагманських характеристик.

Google Pixel 4a, Google
Google Pixel 4a, Google

Pixel 5 буде оснащений процесором Snapdragon 765g середнього класу від Qualcomm, згідно з новим списком на веб-сайті ai Benchmark, який цитувався в різних публікаціях. Це крок вперед у порівнянні з Snapdragon 730G всередині Pixel 4a, але він не такий просунутий, як чіпсет Snapdragon 855 в минулорічному Google Pixel 4 - або будь-який з попередніх телефонів Pixel, які використовують високопродуктивні процесори Snapdragon 800-ї серії від Qualcomm.

Qualcomm представила Snapdragon 765G (G означає ігри) і Snapdragon 765 в грудні як дешевший варіант для виробників телефонів, яким потрібен один чіп, який діє не тільки як мозок телефону, але і підключається до 5G. він використовує модем x52 компанії, який обіцяє швидкість завантаження до 3,7 Гбіт/с.

Згідно з веб-сайтом, крім чіпсета Snapdragon 765G, Pixel отримає 8 ГБ оперативної пам'яті. І Pixel 4, і Pixel 4a мають 6 ГБ оперативної пам'яті.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.