Chevrolet Corvette Z06 2017 року, значно модифікований для участі в змаганнях класу TA1 на міжнародному підйомі на пагорб Пайкс-Пік, в даний час продається в мережі.

Продавець придбав автомобіль на аукціоні з утилізації відходів у штаті Вашингтон у травні 2017 року, незабаром після того, як автомобіль потрапив в аварію з показником пробігу всього 9 миль (15 км). Всебічна збірка зробила цей Corvette несхожим на інші.

Було розроблено та встановлено безліч виготовлених на замовлення деталей з вуглецевого волокна, в той час як Z06 також має індивідуальний каркас безпеки, створений 3R Racing. Крім того, він оснащений 18-дюймовими колесами Finspeed з шинами Pirelli P Zero, регульованими в чотирьох напрямках амортизаторами JRZ і важелями управління зі сферичними підшипниками AMT.

Інтер'єр був частково позбавлений і включає гоночне сидіння OMP Motorsport the-R з вуглецевого волокна, багатоточкові ремені безпеки OMP і систему пожежогасіння Cartek. Також є паливний елемент ATL на 10 галонів, встановлений під заднім люком, а також швидкознімне рульове колесо OMP.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як і у випадку з більшістю автомобілів, які змагаються на Пайкс-Пік, було зроблено багато аеродинамічної роботи, щоб допомогти гонщику триматися за асфальт. Головними з них були масивний передній спліттер і величезне заднє крило.

Стандартний 6,2-літровий двигун LT4 V8 з наддувом має комплект Stage 3 E85 і спеціальну Y-подібну вихлопну систему з прямими трубами. Також є радіатор DeWitts, теплообмінник і маслоохладитель. Автомобіль має потужність 744 К.С. і восьмиступінчасту автоматичну коробку передач "Ветте". Він виставлений на продаж на сайті bring a Trailer, і на момент написання і за три дні, що залишилися до аукціону, отримав найвищу ставку в розмірі 35 500 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.