Авторитетний Інсайдер Джон Проссер опублікував ймовірний графік анонсів мобільних пристроїв Apple. Звичайно ж, без змін і несподіваних рішень не обійшлося - користувачам доведеться чекати вихід пристроїв, адже вони з'являться далеко не в один день.

Ось детальний список з датами:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
  • Apple Watch Series 6-анонс прес-релізом після 7 вересня

  • Нові iPad-анонс прес-релізом після 7 вересня

  • Презентація iPhone-тиждень з 12 жовтня

  • iPhone 12 / 12 Max-старт попередніх замовлень в день презентації, продажу після 19 жовтня

  • iPhone 12 Pro / 12 Pro Max — продажі почнуться в листопаді без певної дати

OnePlus Nord vs iPhone SE
OnePlus Nord vs iPhone SE

Що стосується iOS 14, ОС може з'явитися вже у вересні, так як користувачам немає сенсу чекати виходу iPhone 12, якщо його покажуть через місяць.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.