Компанія Apple випустила iOS 13.6.1 і iPadOS 13.6.1 для всіх підтримуваних пристроїв. Повідомляється, що ця збірка призначена для виправлення проблем і не містить ніяких нових функцій. Тим не менш, це не означає, що вам не слід встановлювати оновлення якомога швидше.

OnePlus Nord vs iPhone SE
OnePlus Nord vs iPhone SE

Зрештою, оновлення обіцяє позбавити пристрої від зеленого відтінку на деяких дисплеях, який, по всій видимості, був викликаний проблемою управління температурою. Він також усуває проблему, через яку для деяких користувачів відключені повідомлення про вплив.

Крім того, була вирішена проблема, яка запобігала автоматичне видалення непотрібних файлів системних даних при низькому рівні сховища, що повинно бути особливо корисно для власників старих iPhone і iPad, у яких спочатку було мало місця для зберігання.

iPhone 5C
iPhone 5C

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Оновлення iOS 13.6.1 займає 110 МБ і має бути готове до установки відразу ж, якщо ви перевірите його через "Налаштування" > "Загальні" > "Оновлення програмного забезпечення".

Швидше за все, це буде одне з останніх оновлень iOS 13, оскільки iOS 14 повинна бути випущена цієї осені - і, ймовірно, вже в наступному місяці, якщо слідувати графіку Apple в минулі роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення Windows 10 зламало мільйони комп'ютерів по всьому світ. Повідомляється, що оновлення не дозволяє користуватися деяким функціоналом в програмі Exel, якою донині користуються мільйони користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, Ілон Маск хоче побудувати курортне містечко прямо біля випробувальної бази його компанії SpaceX. Втім, такої ідеї далеко не всі зраділи, і місцеві жителі повідомляють, що Маск хотів їх виселити з їхніх будинків.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від лінійки Mi Mix, яка користувалася величезною популярністю у всьому світі. Втім, компанія вже назвала вагомі причини.