Національне управління з аеронавтики і дослідження космічного простору або НАСА поділилися приголомшливими фотографіями Марса в новому повідомленні в Twitter. Марс, також відомий як Червона планета, є четвертою планетою від сонця і другою за величиною планетою в Сонячній системі.

Зображення Марса, які НАСА поділила на своїй посаді, є нічим іншим, як магією і стали вірусними незабаром після того, як вони були доступні в мережі.

"Прекрасний Марс! Наш марсіанський орбітальний апарат був запущений 15 років тому для вивчення атмосфери, погоди, підземних вод і багато чого іншого на Червоній планеті. Але найкраще ця місія може бути відома за зображеннями, відправленими її @HiRISE", - йдеться в заголовку НАСА свого поста.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Повідомлення НАСА зібрало понад 20 000 лайків і 4 000 ретвітів. Інтернет був сповнений подиву після того, як з'явилися фотографії і ділилися думками і думками в розділі коментарів до публікації.

"Не просто красиво, а казково красиво», - сказав користувач. Інший коментар говорить: "спасибі за ці прекрасні зображення!”.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.