Водій Tesla в Сполучених Штатах стверджує, що система запобігання зіткнень врятувала його від потенційно небезпечної аварії.

Це коротке відео з відеореєстратора було розміщено на YouTube і швидко опубліковано в соціальних мережах. Ніякої згадки про те, чи була аварія пов'язана з Model 3, Model S або Model X, не згадується.

Читайте Знай в Google News!

Незалежно від конкретної моделі Tesla, відео з відеореєстратора показує, як електромобіль їде по чотирисмуговій дорозі і знаходиться в правій смузі. Коли водій наближається до перехрестя, чорний пікап починає поворот наліво. З нізвідки з'являється сріблястий седан, який з'являється перед пікапом і повертає ліворуч, прямо на шлях Tesla, який, на щастя, миттєво гальмує, а потім агресивно повертає вліво, таким чином уникаючи зіткнення з седаном.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Користувач, який завантажив відео, і власник Tesla стверджує, що за кермом їхала його дружина, і аварія сталася на швидкості 55 миль на годину (88 км / год). Мало того, що електромобіль, здається, рухається повільніше, ніж 55 миль на годину, ми також скептично ставимося до того, що система запобігання зіткненням автомобіля так агресивно повертає вліво. У нас також є підозра, що власник може сподіватися, що відео залучить досить багато переглядів, тому вони додали свій реферальний код Tesla в опис.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.