Microsoft опублікувала повний 35-хвилинний брифінг для преси Surface Duo, який вона провела з журналістами на початку цього тижня. Microsoft зазвичай проводить ОСОБИСТІ заходи для своїх продуктів Surface, а брифінг для преси в цьому році був по суті віртуальною версією заходу Surface.

Панос Панай, глава Microsoft з Windows і пристроїв, обговорює все, від того, як компанія створювала Surface Duo, до внутрішніх технологій і багато чого іншого. Ймовірно, це найкраща демонстрація телефону Android від Microsoft.

Раніше на цьому тижні Microsoft оголосила Surface Duo, телефон Android з двома екранами. Surface Duo За ціною від 1399 доларів надійде в продаж в США 10 вересня. Microsoft сподівається, що цей новий форм-фактор змінить продуктивність мобільних пристроїв і відкриє нову еру двоекранних і складних пристроїв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google додасть в більшість Android-смартфонів виявляти землетруси. Система буде працювати за допомогою відправлення моментних даних на сервер, де вони будуть оброблятися. У разі, якщо система прийме цю активність за землетрус - повідомлення відразу ж розійдеться на пристрої в тому регіоні.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple випустить оновлення iOS 13.6 яке хоч і не додало нових функцій, але виправить докучливі баги, які були присутні в попередніх версіях.

Також Знай.uа повідомляв, що Ілон Маск показав прототип ракети, яка буде перевозити перші 100 осіб на Марс для колонізації. За повідомленнями глави SpaceX, ракета матиме аж 120 метрів висоти, і це разом з опорами для двигуна.