Якщо ви коли-небудь проїжджали по великій автомагістралі, ви, безсумнівно, бачили в минулому місця для паркування вантажівок. Хоча водії вантажівок воліли б не використовувати їх, тим не менш, вони можуть виявитися рятувальниками.

Читайте Знай в Google News!

Раніше в цьому році в мережі було опубліковано відео, на якому вантажівка виїжджає на з'їжджаючу з місця рампу в Каліфорнії.

Кліп був знятий недалеко від містечка Грейпвайн і показує велику вантажівку, що спускається з крутого пагорба. Судячи з диму, що виходить з вантажівки, здається ймовірним, що його гальма перегрілися, тому водій швидко згорнув на крайню праву смугу шосе, перш ніж виїхати на з'їжджаючу з місця рампу для вантажівки.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Завдяки гравію, який використовують більшість таких з'їздів вантажівок, напівпричіп зупинився всього за кілька сотень футів. Весь інцидент був знятий на відеореєстратор іншого далекобійника.

Крім цього інциденту, ми також додали друге відео, яке ще більш драматично. Цей кліп був знятий в Сільверторні, штат Колорадо, ще в квітні 2019 року, і на ньому показаний вантажівка, яка також виїжджає з рампи. У цьому випадку здається, що вантажівка їде дуже швидко, і, незважаючи на крутизну з'їзду, він вчасно зупиняється, перш ніж врізатися в вершину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розповіла, де відбуватиметься збірка майбутніх iphone 12, які покажуть публіці вже ближче до жовтня цього року. Повідомляється, що збирати повноцінні телефони вже будуть в Індії, а не в Китаї.

Як повідомляв Знай.uа, майбутні iPhone 12 показали на живих фото. Правда, в захисних чохлах, а один з них за розмірами нагадав навіть iPhone 4. Правда, екран буде помітно більше, якщо порівнювати обидва гаджета.

Також Знай.uа повідомляв, учений винайшли прозору сонячну панель, яку можна ставити замість вікон. Вчені зробили ще один крок до переходу на відновлювану енергію в усьому світі.