Як повідомляється, Apple працює як над бюджетними смарт-годинниками, так і над смарт-годинниками ультра-преміум-класу, щоб шанувальники бренду могли вибирати зі списку.

Читайте Знай в Google News!

Схоже, що Apple працює не тільки над розумними годинниками Series 6. Компанія Gadgets & Wearables повідомила про бюджетну і преміальну альтернативу звичайним розумним годинникам, які Apple може представити світу на заході у вересні. Схоже, що в якийсь момент в майбутньому будуть випущені Apple Watch SE і нова версія Apple Watch Gold Edition.

Apple Watch 6, gizchina

За словами інформатора, бюджетні AW SE замінять застарілі годинники Series 3 і матимуть таку ж ціну, що і Apple Watch 3 (від 199 доларів). Перераховані специфікації для Apple Watch se включають S6 і W4 SoC, 16 ГБ пам'яті, Bluetooth 5.0 і міжнародний виклик SOS для стільникової моделі.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Apple Watch, фото: iphones
Apple Watch, фото: iphones

Що стосується нових Apple Watch Gold Edition, деякі передбачувані зображення пристроїв просочилися і опубліковані @ L0vetodream. На зображеннях Показані пара змінних шкіряних ремінців, незвичайний чохол/зарядна коробка і вид збоку золотого годинника всередині коробки. Apple вже випускала золоті розумні годинники обмеженим тиражем, коли 18-каратний варіант коштував від 10 000 Доларів США.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.