Їдете ви на мотоциклі або на машині, звивиста Гірська дорога завжди приносить задоволення, особливо при неспішному Русі.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно, це не означає, що до таких дорогах слід ставитися як до гоночних треків, оскільки вони набагато небезпечніше замкнутих трас. Два байкери були дуже близькі до того, щоб зрозуміти, наскільки небезпечною може бути дорога загального користування, оскільки вони отримували набагато більше задоволення, ніж передбачалося, на складній дорозі в каньйон.

Судячи з того, як швидко вони їхали, можна було подумати, що вони взяли каліфорнійську дорогу за гоночну трасу. На відеозаписі, завантаженому на YouTube гонщиком Yamaha YZF-R6, видно, як він і його друг, що їздить на Suzuki SFV650, розвивають швидкість до 90 миль на годину (145 км/год).

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Пам'ятайте, що ми говоримо про двосмугове нерозділене шосе, де обмеження швидкості зазвичай становить 55 миль на годину (88 км/год). Хоча ігнорувати обмеження швидкості не зовсім розумно, той факт, що вони не помітили повторюваних дорожніх знаків, що попереджають про майбутні дорожні роботи, ще більш вражаючий. Коли вони врешті-решт досягли вузького роз'їзду на дорозі, провідний байкер раптово різко загальмував, не залишивши своєму напарнику іншого виходу, окрім як наїхати на нього.

На щастя для гонщика Yamaha, у нього вистачило розуму обійти свого друга і нерухомі машини, швидко повернувши направо і з'їхавши з дороги. Це був єдиний спосіб вибратися з дуже великої неприємності, оскільки на такій швидкості і з таким обмеженим простором гальмувати не можна.

Зайве говорити, що йому не довелося б робити цей небезпечний маневр, якби він дотримувався обмеження швидкості і / або в першу чергу помітив дорожні знаки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.