Був випущений перший трейлер Бетмена, який дає нам уявлення про новий Бетмобіль.

Читайте Знай в Google News!

Бетмена грає Роберт Паттінсон і буде вести хроніку Бетмена в його ранні роки. Представлений новий Бетмобіль не схожий ні на знаменитий Тамблер з трилогії Темного лицаря, ні на Бетмобіль з Бетмена проти Супермена: На зорі справедливості, а більше нагадує класичний американський маслкар.

Новий Бетмобіль був анонсований режисером Меттом Рівзом ще в березні і був розроблений Ешем Торпсом, який раніше працював над The Amazing Spider-Man 2, Total Recall, Person of Interest, Assassin's Creed та іншими. У цьому трейлері до фільму видно, як з задньої частини автомобіля виривається полум'я, і це, безумовно, відповідає темному зображенню Бетмена в новому фільмі.

Раніше опубліковані зображення автомобіля показують, що він має двигун V10 або V12 прямо за кабіною. Хоча ще невідомо, чи є цей двигун чимось більшим, ніж опора, ви можете спати спокійно, знаючи, що поїздка Бетмена буде більш ніж достатньою, щоб задовольнити його потреби. Полум'я виривається ззаду, це теж виглядає дуже зловісним.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Прем'єра цього трейлера відбулася на FanDome DC, віртуальному з'їзді бренду супергероїв.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.