Яскраво-рожевий McLaren 570S зазнав аварії в центрі Лондона минулого тижня.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що аварія сталася в Montagu Mansions, Marylebone, після того, як автомобіль врізався в чорний VW Golf. Хоча немає доступних зображень, які демонструють пошкодження, завдані Golf, ми чітко бачимо, що McLaren буде потрібно серйозний ремонт, якщо він коли-небудь повернеться на вулиці. Однак більш імовірно, що він буде відправлений прямо на звалище.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У автомобіля відірваний передній бампер і розбиті обидві передні панелі. Крім того, розбиті фари і капот. Схоже, що передні колеса також були пошкоджені, а пісок, що поширився по дорозі, припускає, що моторне масло або інші рідини, такі як охолоджуюча рідина, вилилися на дорогу. Дві ковпаки маточин Golf також зображені лежать на тротуарі.

Командир району Лондонської пожежної бригади в Камдені Саймон Тухілл написав у Твіттері: "ми беремо участь у багатьох інцидентах, пов'язаних з розбитими автомобілями, але не так багато, коли одним з цих автомобілів є McLaren 520 #supercar. Екіпажі з # Euston відвідали це RTC на Montagu Mansions #Marylebone минулого тижня, щоб убезпечити місце події після того, як водій втратив керування".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.