Сьогодні Google почне випуск декількох оновлень для свого веб-браузера Chrome з метою підвищення продуктивності і прискорення роботи в мережі. Зокрема, Google спрощує і прискорює використання вкладок Chrome і нових груп вкладок. Під капотом пошуковик обіцяє поліпшення, які забезпечать до 10% більш швидке завантаження сторінок і зменшують вплив незайнятих фонових вкладок.

Читайте Знай в Google News!

Разом повний набір нових функцій вирішує проблеми досвідчених користувачів Chrome, які, як правило, відкривають відразу кілька вкладок і регулярно працюють в своєму браузері.

Google Chrome 80, google

У травні цього року Google представила групи вкладок, спочатку в бета-версії. Ця функція дозволяє користувачам додавати свої відкриті вкладки в групу, яку вони потім можуть назвати і позначити, щоб організувати свої різні проекти, завдання, програми та інші онлайн-дослідження. У цьому випуску групи вкладок будуть доступні всім користувачам.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Грунтуючись на відгуках користувачів бета-версії, Google також налаштовує роботу груп вкладок.

Chrome тепер дозволяє користувачам згортати і розгортати свої групи вкладок, тому Ви можете зосередитися на тих, до яких вам потрібно отримати доступ прямо зараз. Google каже, що це був найпопулярніший запит, який він чув від тих, хто використовував групи вкладок під час тестів. Крім того, Google представляє новий інтерфейс із сенсорним екраном для вкладок, призначений для ноутбуків, що використовуються в режимі планшета, в першу чергу на Chromebook. Це спростить користувачам перегляд вкладок.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.