Згідно зі свіжою інформацією від SensorTower і Statis, Apple досягла рекордного доходу від ігрових додатків в App Store в розмірі 22,2 мільярда доларів за перші шість місяців 2020 року. Це являє собою зростання майже на 23% у річному обчисленні, що призвело до 18,1 мільярда доларів доходу від ігор за першу половину 2019 року. Тільки за період з квітня по червень Apple заробила колосальну суму в 11,6 мільярда доларів, в той час як Google Play Store за той же період керував 7,7 мільярдами доларів. Виходячи з цього, не можна не стверджувати, що ігровий асортимент - це зростаючий сегмент смартфонів.

Читайте Знай в Google News!

В цілому компанія з Купертіно отримала на 52% більше доходів від мобільних ігор в першій половині 2020 року в порівнянні з Google. Пошуковий гігант зібрав в цілому 14,6 мільярда доларів. Одна з областей, в якій Google вдалося випередити Apple, - це загальна категорія завантажень мобільних ігор з 22,8 мільярдами установок в першому півріччі 2020 року в порівнянні з 5,7 мільярдами з App Store.

App Store
App Store

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа дешеві китайські смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.