На спеціальному заході на честь 10-ї річниці Xiaomi в Китаї компанія представила ряд цікавих продуктів, але найбільш вражаючим для ентузіастів смартфонів, безумовно, є Mi 10 Ultra, який стане їх найпотужнішим смартфоном на 2020 рік.

Xiaomi Mi 10 Ultra, gizchina

Як випливає з назви, телефон націлений на те, щоб стати конкурентом потужних флагманів, таких як Huawei P40 Pro Plus і Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Флагманський телефон відмінно впорався з цим завданням, оскільки йому вдалося перевершити кращий в світі телефон з камерою за версією DxOMark - Huawei P40 Pro з результатом 130.

Xiaomi розповіла про технології, що використовуються в камері Mi 10 Ultra. Камера стала продуктом декількох дослідницьких зусиль інженерів у численних науково-дослідних центрах Xiaomi по всьому світу: у Пекіні, Шанхаї, Шеньчжені, Нанкіні, Токіо, Сантьяго, Бангалорі, Парижі та Тампере.

Xiaomi Mi 10 Ultra, gizchina

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Основна камера оснащена 1/1, 32-дюймовим сенсором на 48 МП, який може виконувати однокадрову обробку HDR на кристалі. В основному пікселі діляться на три категорії: коротка, середня і довга витримка. Потім вони об'єднуються в сигнал HDR, оскільки датчик підрядково зчитує зображення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа повідомляв, що дешеві китайський Смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.