Volkswagen відмовився від Beetle минулого літа, але ця модель все ще має незліченну кількість шанувальників.

Читайте Знай в Google News!

Серед них Скотт Таппер і його батько, які побудували індивідуального Beetle, відомого як "Huge Bug".

Як пояснив Скотт, ідея виникла, оскільки вони подумали, що було б непогано завести Beetle і "не відчувати, що вас передуть в пробці". В результаті вирішили зробити Beetle на 50% більше стандартної моделі.

Однак вони виявили, що це зробить рух по вулиці незаконним. Це змусило їх переглянути свої плани і скоротити збільшення до 40%.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Встановивши це співвідношення, вони взяли свій Beetle 1959 року і оцифрували його, відсканувавши автомобіль в комп'ютер. Коли цей процес був завершений, вони збільшили різні компоненти на 40% і використовували цю інформацію для створення шаблонів для створення кастомних деталей.

Звичайно, вони не могли збільшити платформу Beetle, тому вони зупинилися на тому, що модель базується на вантажівці Dodge. Вони також оснастили його 5,7-літровим двигуном V8, очевидно, отриманим від Dodge Magnum.

Кінцевий результат виглядає точно так само, як Volkswagen Beetle, але вражає в порівнянні зі стандартною моделлю. Оригінальний дизайн зберігся і в салоні, але автомобіль був обладнаний сучасними зручностями, включаючи електричні склопідйомники і замки, а також сидіння з підігрівом і вентиляцією. Датчики від Dodge також встановлені на підставці, яка спускається з-під приладової панелі натисканням кнопки.

Автомобіль вражає, і Таппер сказав, що люди ганяються за ними по шосе, щоб ближче познайомитися з величезним Жучком. Він також повідомив, що їм надходили "скромні" пропозиції про покупку машини, але "зараз авто нікуди не дінеться".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.