Підтверджено, що запуск Apple iPhone 12 буде відкладений на кілька тижнів. З чуток, випуск iPhone 12 відбудеться 12 жовтня, коли Apple представить чотири нові моделі iPhone 12.

Читайте Знай в Google News!

Коли ми наближаємося до події запуску iPhone 12, ось все, що вам потрібно знати про специфікації та функції iPhone 12.

За чутками, Apple випустить чотири нових моделі iPhone 12-дві моделі преміум-класу Pro і два доступних варіанти.

IPhone 12 і iPhone 12 Max прийдуть на зміну iPhone 11, тоді як iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max стануть наступниками iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Якщо слідувати витокам, Apple iPhone 12 матиме 5,4-дюймовий OLED-екран, тоді як iPhone 12 Max матиме 6,1-дюймовий OLED-екран.

Дві моделі Pro, а саме iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max, матимуть 6,1-дюймовий і 6,7-дюймовий OLED-дисплей Super Retina XDR з 10-бітною глибиною кольору.

Що стосується підтримки частоти оновлення, Галузевий Інсайдер Росс Янг заявив, що в моделях iPhone 12 Pro буде відсутня частота оновлення екрану 120 Гц. Хоча OLED-панелі з частотою 120 Гц готові відповідно до ланцюжка поставок, Apple, схоже, не може знайти мікросхеми драйверів для управління пікселями на частоті 120 Гц. Остання інформація від Янга полягає в тому, що Apple буде використовувати мікросхеми драйверів 60-96 Гц і змусить їх працювати до 120 Гц, змінивши частоту оновлення на 25 відсотків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.