Як і кожен місяць, Master Lu Benchmark публікує списки найкращих смартфонів, випущених у серпні, з точки зору продуктивності та плавності інтерфейсу користувача. Xiaomi Mi 10 Ultra, також відомий як Mi 10 Extreme Commemorative Edition, очолює обидва списки, а потім iQOO 5.

Читайте Знай в Google News!

Master Lu-популярна платформа для тестування продуктивності в Китаї. Як і AnTuTu, він щомісяця публікує списки кращих смартфонів. Вчора компанія опублікувала список найефективніших пристроїв, а сьогодні на Weibo - список вільного користувальницького інтерфейсу.

Дивно, що Xiaomi Mi 10 Ultra очолює обидва списки, незважаючи на те, що він працює на Qualcomm Snapdragon 865, на відміну від Snapdragon 865+ (Plus), присутнього в Galaxy Note20 Ultra. Крім того, звичайний iQOO 5 йде другим замість iQOO 5 Pro, який знаходиться на п'ятій позиції.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Аналогічним чином, звичайний Galaxy Note20 займає третє місце за продуктивністю, а Ultra-четверте. Однак по плавності призначеного для користувача інтерфейсу останній займає далеке сьоме місце, а перше - восьме.

Інші відомі телефони в списку продуктивності включають Redmi K30 Ultra, vivo S7, OPPO K7, realme V5 і Nokia C3, починаючи з шостої позиції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.