Шалений середньомоторний Honda Civic в даний час виставлений на аукціон і, безумовно, є одним з найбільш інтригуючих гарячих хетчбеків, з якими ви коли-небудь стикалися.

Читайте Знай в Google News!

Інтригуючий Civic був створений виробником хот-родів Енді Барчеком в період з 1987 по 1992 рік і натхненний легендарним Renault 5. Таким чином, автомобіль оснащений спеціально виготовленим заднім підрамником з 3,2-літровим атмосферним двигуном VTEC V6. від Acura CL Type S. З цим двигуном з'єднується шестиступінчаста механічна коробка передач.

Список bring a Trailer показує, що автомобіль спочатку був побудований з 2,5-літровим двигуном Acura, встановленим в середині, але продавець замінив його на 3,2-літровий. Ніякої згадки про потужність кастомного Civic не було, але ми знаємо, що трансмісія встановлена на кастомному задньому підрамнику, а також включає в себе різні деталі підвіски, засновані на компонентах Datsun 240Z. це включає в себе настроювані задні А-образні важелі, койловери на всіх чотирьох кутах, а також нові осі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi опублікувала список смартфонів, які не отримають оновлення Android 11. Що дивно, серед них є і порівняно нові моделі, але компанія вирішила відмовитися і від них.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi показала роботу невидимою фронтальною камера. Правда, сама камера знаходиться на пікселями екрану, але технологія цілком собі нова, так що варто очікувати смартфонів без вирізів вже в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, влада США нагадала про блокування TikTok. Відомо, що американська компанія може купити бізнес сервісу тільки до 14 вересня, але Китай спеціально відтягує це, так що шансів на успішну угоду стає все менше.