За допомогою найпопулярнішого китайського додатка з бенчмаркінгу під назвою AnTuTu був складений рейтинг продуктивності смартфонів на основі оцінки продуктивності кожного гаджета за допомогою деякої кількості різнопланових завдань.

Читайте Знай в Google News!

У цьому списку були надані пристрої вартістю не більше 16,5 тисяч рублів. Перше місце рейтингу зайняв смартфон китайської корпорації Xiaomi Redmi Note 8 Pro. Його процесор MediaTek Helio G90T дозволяє грати в безліч сучасних 3D-ігор. Експертами також була відзначена 64-мегапіксельна камера, яка рідко з'являється в смартфонах подібної цінової категорії.

Крім Xiaomi Redmi Note 8 Pro у списку також присутні Redmi 9, Redmi K30 5g, Honor 9X, Redmi K30i 5g, Redmi 10x 5g, Honor Play 4T Pro, Redmi K30 і Vivo Y5s.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Nokia 9.3 PureView з'явився на рендерах, чого очікувати від смартфона легендарної компанії. За даними NokiaPowerUser, зараз смартфон знаходиться на стадії передпродажного фінального тестування, а виробництво намічено на вересень.

Як повідомляв " Знай.ІА", легендарному Маріо-35 років: Nintendo перевипустить портативну консоль Game & Watch. Ми бачили майже 60 цих консолей у період з 1980 по 1991 рік, коли творець легендарного Game Boy винайшов невелику консоль.

Знай.ІА писав, протестуючі в Німеччині просять Маска відмовитися від побудови заводу Tesla, сусіди не раді гостям.