Кататися на електричних скейтбордах може бути неймовірно весело, але вони, як правило, менш популярні, ніж скутери і велосипеди, тому що більшості людей не вистачає впевненості, щоб стрибати на високих швидкостях у вертикальному положенні, не тримаючись за щось. А в поганих дорожніх умовах катання на електричному скейтборді може швидко перетворитися із задоволення в небезпечне.

Читайте Знай в Google News!

Компанія Hunter Boards з Лісабона, Португалія, вважає, що у неї є рішення, щоб зацікавити більше людей електричними скейтбордами. Компанія стверджує, що створила унікальну систему підвіски, яка може підвищити стійкість, мінімізувати вібрації і знизити ризик падіння і травм.

Hunter Board, the verge

"Це для всіх, хто любить електричні скейтборди і не хоче, щоб дорога в поганому стані зіпсувала його їзду", - сказав The Verge генеральний директор Hunter Педро Андраде. "Завдяки системі підвіски не тільки знижується ризик падіння власника (менше вібрації, що призводить до більшої стійкості), але і вперше стають можливими шляхи, по яких раніше не можна було проїхати через ями, сміття або перешкоди. ”

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Hunter Board відмовляється від гнучких дощок на користь повністю алюмінієвих, в які поміщається акумулятор. За словами Хантера, весь цей пристрій важить 9 кг (19 фунтів) і може рухатися зі швидкістю до 55 км / год (34 миль / год), що досить швидко. Для порівняння, більшість електричних скейтбордів розвивають швидкість близько 24 миль на годину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi випустила розумний сейф. Повідомляється, що новинка коштує не так вже й дорого, в районі 100 доларів, але ось функціонал точно порадує тих, хто турбується про захист своїх накопичень.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer випустила жувальну гумку для геймерів. За заявами компанії, вчені довели, що жування гумки підвищує концентрацію, так що компанія з радістю представила свій продукт для тих, хто хоче поліпшити свої результати в іграх.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple подала зустрічний позов на Epic Games. Повідомляється, що компанія хоче повернути всі витрачені гроші, що точно не сподобається творцям Fortnite.