Новий вірус, що вражає пристрої Android, навчився обходити двофакторну аутентифікацію. Шкідливе ПЗ, запущене хакерами, здатне перехоплювати навіть одноразові коди.

Читайте Знай в Google News!

Навіть великі компанії рекомендують двофакторну аутентифікацію, так як вважається, що вона надійно захищає дані. Однак кіберзлочинцям вдалося обійти таке обмеження, що і помітила охоронна компанія Check Point. Хакери з групи Rampant Kitten, про яку вперше стало відомо шість років тому, використовують новий інструмент, націлений на смартфони Android. Шкідлива програма виконує ряд дій на пристрої жертви, може викрадати контакти і повідомлення, запускати прослушку і підміняти звичайні сайти фішинговими.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.ua, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.