Як і раніше невпевнений у своєму майбутньому, Huawei, незважаючи ні на що, продовжує реалізовувати свої проекти і лінійки продуктів. З середини вересня бізнес став важким для компанії через неможливість продовжувати торгівлю зі звичайними партнерами (Samsung, WD, Micron, Kioxia і, останнім часом, Sharp). Чіпи, екрани, пам'ять... Huawei важко підтримувати нормальний обсяг виробництва, але AMD може прийти на допомогу.

Читайте Знай в Google News!

Партнерство ні з ким іншим, як з AMD, успішно протягом багатьох місяців. Згідно зі стенограмою конференції між Россом Сеймором і Форрестом Норродом, яка була передана китайськими джерелами вчора, 18 вересня, віце-президент AMD підтвердив, що компанія отримала ліцензію на поставку продукції Huawei, що є несподіванкою. "Заборона Huawei" в США має значний вплив на бізнес AMD.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

На тлі того, що відбувається в Китаї виросли цінники на смартфони Huawei. Ціни на окремі моделі вже зросли на 40% порівняно з січнем цього року.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що американська Митниця прийняла оригінальні бездротові навушники від OnePlus за китайську підробку AirPods від Apple. Втім, по дизайну вони дуже схожі, але ось навушники створює зовсім інша компанія.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Razer представила новий продукт для геймерів-жувальна гумка. Повідомляється, що експерти довели її ефективність - концентрація помітно підвищується, що робить жуйку "легальним допінгом".

Також Знай.uа повідомляв, Японія хоче відправити на Марс зонд з камерою 8K. тепер ми зможемо розглянути Червону планету в максимально доступній якості.