OnePlus анонсує свій наступний флагманський телефон OnePlus 8T 14 жовтня на заході, який відбудеться о 10 ранку за східним часом. Компанія обіцяє, що телефон буде включати "ряд нових і поліпшених технологій, які піднімуть можливості OnePlus на новий рівень". Ви зможете спостерігати за запуском на сайті OnePlus.

Читайте Знай в Google News!

В останні роки OnePlus використовувала телефони серії T як проміжну ланку між пронумерованими флагманами. Як правило, вони відрізняються скромними поліпшеннями в телефонах аналогічного дизайну. Наприклад, в минулому році OnePlus 7T показав більш високу частоту оновлення 90 Гц в порівнянні з OnePlus 7 і додав третю камеру на задній панелі пристрою.

Власне програмне забезпечення OnePlus припускає, що OnePlus 8T буде схожий на OnePlus 8 спереду, але просочилися рендери, опубліковані PriceBaba, засновані на інформації, наданої Leaker OnLeaks, показують іншу компонування задньої камери з чотирма задніми датчиками порівняно з трьома OnePlus 8 мав, завдяки додатковому 2-мегапіксельного датчика портретної зйомки.

PriceBaba також повідомляє, що телефон матиме частоту оновлення 120 Гц у порівнянні з дисплеєм з частотою 90 Гц на OnePlus 8. Акумулятор телефону, як повідомляється, буде трохи більше - 4500 мАг у порівнянні з 4300 мАг минулого разу, але він може заряджатися максимум на 65 Вт, а не 30 Вт.

Про ціну поки говорити рано.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony вибачилася за хаос, який відбувається навколо попереднього замовлення консолі майбутнього Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль розкупили за рекордно короткий час, так що іншим бажаючим зробити попереднє замовлення не надавалася можливість.

Як повідомляв Знай.uа, компанія WhatsApp виправила баги і уразливості, які дозволяють хакерам зламувати акаунти користувачів. Правда, доказів злому все ж не було, чого не скажеш про наявність вразливостей.

Також Знай.uа повідомляв, експерти розповіли, що ж вибрати краще: машину, або автомобіль. З обох сторін були показані переваги і недоліки, так що в підсумку кожен зможе підібрати транспортний засіб для себе.